Privatumo politika

Jūsų privatumas labai svarbus Mycosan. Todėl mes laikomės privatumo teisės aktų. Tai reiškia, kad mes:

  • Aiškiai išdėstome tikslus prieš pradėdami tvarkyti jūsų asmens duomenis remdamiesi šia privatumo politika.
  • Pasiliekame kuo mažiau asmens duomenų ir tik tokius duomenis, kurie reikalingi mūsų tikslams.
  • Aiškiai paprašome leidimo tvarkyti jūsų asmens duomenis, kai leidimas reikalingas.
  • Imamės reikiamų saugumo priemonių, kad apsaugotume jūsų asmeninę informaciją. Šių įsipareigojimų privalo laikytis ir šalys, kurios mums tvarko jūsų asmens duomenis.
  • Gerbiame jūsų teises, tokias kaip teisę gauti prieigą prie mūsų tvarkomų jūsų asmens duomenų, juos koreguoti ar ištrinti .

Pas mus esantys jūsų asmens duomenys yra saugūs, mes šiuos duomenis visada naudojame tinkamai. Šioje privatumo politikoje paaiškiname, kaip naudojame informaciją apie jus, kurią gauname iš mycosan.com/lt svetainės.

Jei kyla klausimų ar norite sužinoti daugiau apie tai, kokius duomenis tvarkome, susisiekite su mumis.

Naujienlaiškis
Galite prenumeruoti mūsų naujienlaiškį. Naujienlaiškyje pateikiama informacija apie naujienas, nuolaidas ir patarimai. Prenumeratą galite bet kada nutraukti. Kiekviename naujienlaišyje pateikiama nuoroda, kurią paspaudę galite atšaukti prenumeratą.

„Google Analytics“
Naudojame „Google Analytics“ stebėti, kaip lankytojai naudojasi mūsų svetaine. Su „Google“ esame sudarę duomenų tvarkymo susitarimą. Į susitarimą įtrauktos griežtos nuostatos, kokią informaciją jie gali tvarkyti. Nesuteikėme „Google“ leidimo kitoms „Google“ teikiamoms paslaugoms naudoti iš „Analytics“ gautos informacijos. Suteikėme leidimą „Google“ IP adresus naudoti anonimiškai.

Saugojimo laikotarpiai
Nesaugome jūsų asmens duomenų ilgiau, nei jų reikia atsižvelgiant į tvarkomos informacijos panaudojimo tikslus ir teisinius saugojimo laikotarpius.

Duomenų perdavimas kitoms įmonėms ar institucijoms
Dažniausiai jūsų duomenis tvarkyti perduodame trečiosioms šalims, tokioms kaip mūsų priežiūros (hostingo) agentūros arba kampanijų valdymo sistema.

Tvarkytojai, kurie padeda tvarkyti jūsų asmens duomenis, gali naudoti jūsų duomenis tik laikydamiesi mūsų instrukcijų ir tik teikdami mums konkrečias paslaugas.

Jie negali naudoti ar perduoti jūsų asmens duomenų. Duomenų tvarkymo susitarimą esame sudarę su visais duomenų tvarkytojais.

Duomenimis, surinktais naudojant slapukus, galima dalytis tik su tomis trečiosiomis šalimis, kurios tuos slapukus įdiegė. Yra galimybė, kad valdžios institucijų ar kitų trečiųjų šalių būsime teisiškai įpareigoti pateikti jūsų duomenis. Tokiais atvejais pateikiame tik tuos duomenis, kuriuos pateikti privalome.

Apsauga
Jūsų asmens duomenų apsauga mums ypač svarbi. Kad apsaugotume jūsų privatumą, imamės šių priemonių:

Naudojame apsaugos sistemas („Secure Sockets Layer“ arba SSL), kurios apsaugo visus jūsų asmens duomenis, kuriuos pateikiate lankydamiesi mūsų svetainėje.

Slapukai

Mūsų privatumo politikos pakeitimai
Kai atliekame mūsų svetainės pakeitimus, juos turime nurodyti ir privatumo politikoje. Visada atkreipkite dėmesį į apačioje nurodytą datą ir reguliariai patikrinkite, ar neišleista nauja versija. Stengsimės apie visus pakeitimus pranešti atskirai.

Prieiga prie asmens duomenų, jų pakeitimas ir ištrynimas

Jei kyla klausimų arba norite sužinoti, kokią asmeninę informaciją apie jus turime, visada galite su mumis susisiekti. Kontaktiniai duomenys nurodyti dokumento pabaigoje.

Jūs turite šias teises:

  • gauti paaiškinimą apie tai, kokius jūsų asmens duomenis mes turime ir kaip juos naudojame
  • gauti prieigą būtent prie tų asmens duomenų, kuriuos turime
  • reikalauti ištaisyti klaidas
  • reikalauti ištrinti pasenusius asmens duomenis
  • panaikinti duotą leidimą
  • nesutikti su konkrečiu duomenų naudojimu.

Prašome visada tiksliai nurodyti savo vardą ir pavardę, kad būtume tikri, jog nepakeitėme ar neištrynėme ne to asmens duomenų.

Skundo pateikimas
Jei manote, kad nesuteikiame jums tinkamos pagalbos, jūs turite teisę pateikti skundą Europos duomenų apsaugos priežiūros pareigūnui ar jūsų valstybėje tokias pareigas einančiam asmeniui, pavyzdžiui, Valstybinė duomenų apsaugos inspekcijos pareigūnui Lietuvoje (www.ada.lt).